Behovs analys

Vårt mål är att matcha hyresgäster mot boenden med nytänk.

Som förmedlare sköter jag den tidskrävande kontakten för hyresvärdar att finna de rätta hyresgästerna så det känns bra från allas sidor och att boendet upplever förväntningarna. Ibland kan även hyresgäster behöva tänka om sina behov eller får ideér på alternativ.

Det är alltid svårt att svara på 10-20 talet email med frågor varje dag och sen motsvara igen under dagen. Pga detta så vill vi ha personlig kontakt där vi pratar en stund  med varandra.

Ni kontaktar oss via sms el email väldigt kort om objekt, namn och telefonummer och tid jag kan ringa. Sen för vi en diskussion. Väldigt enkelt.

Det vi frågar om är familjesituation, finns körkort och bil, ålder på er och barn för behov av skola, jobb och utbildning (vi har många kontakter och tips för det), A-kassa / Nav, sjukersättning, socialbidragstagare får också såklart ansöka, om  det kan gå att ansöka om  bostadsbidrag, skulder, husdjur, djurslag, ras, antal, hund, katt, fågel, råttor, fisk osv. I dagsläget finns ingen bostad lämplig för lantdjur som ko, häst och gris men titta gärna in då och då för det kan dyka upp. Vad som är viktigt för er i omgivning, behövs närhet till något särskilt. Varför ni flyttar är en fråga våra hyresvärdar har, blev ni vräkta är det ju inte så bra, finns referenser till dom ni hyr av nu - det måste inte finnas. Hyrköp är det någon som ibland efterfrågar pga att man inte är kreditvärdig nog att ta ett lån pga skulder men vi har ingen hyresvärd i dagsläget som jobbar så. Däremot kan några av fastigheterna vara tilltänkta att kunna köpas omgående om banken godkänner köparen.

Senaste kommentarer

14.07 | 17:53

Denna skola har jag varit elev 4 år.

...
24.10 | 23:13
Backa Lärarbostad har mottagit 13
27.01 | 18:23
4sale callebo 5 rok har mottagit 1
16.10 | 20:22
Ögården 4 Sale har mottagit 4
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS